“We organiseren al avonden voor transgenders, maar willen eenmalig een feest organiseren voor transgenders en hun familie.”

Dat idee bleek geld waard! Ben & Jerry's stelt ons via het Bob Angelofonds 750 euro beschikbaar om dat voor elkaar te krijgen.
Er zijn minder leuke klussen denkbaar, nietwaar?

Denk mee, doe mee! Klik hier...

T-Nederland - Registratie

Let op!


Het aanmelden op T-Nederland gaat in een aantal stappen. Eerst vraag je een account aan op de volgende pagina. Daarbij vragen we om een motivatie waarom je lid wilt worden. Je motivatie is alleen zichtbaar voor de forumbeheerders. Het gaat er daarbij niet om dat wij gaan beoordelen of je "goed genoeg" bent voor het forum, maar wel om vreemde snuiters buiten de deur te houden.

Je motivatie moet je goed bewaren, want zodra we je accountaanvraag hebben goedgekeurd is het de bedoeling dat je je even aan de forumleden introduceert op het forum. Vaak komt je motivatie daarbij goed van pas, wat je daar geschreven hebt is vaak een goede basis voor je introductiepost. Zolang je geen introductie hebt gepost, kun je met je account geen andere berichten posten op het forum. Om je een duwtje in de rug te geven zie je de meeste onderwerpen in eerste instantie dan ook niet.

Zodra de beheerders gezien hebben dat je je hebt voorgesteld aan de overige forumleden, wordt de beperking opgeheven. Dat is handwerk, dus het gebeurt niet direct. Vaak duurt het niet meer dan een half uur.