Hal schreef: ↑16 sep 2019, 07:59
Volgens mij eet jij echt altijd lekker, Benjamin. Jouw recepten klinken goed.
Voor mij een experiment: paarse zoete aardappels, geroosterd met zoete ui, knoflook, balsamicoazijn en dragon, met geroerbakte (?) boerenkool met roerei en gerookte tofu.
Valt wel mee hoor, soms post ik het gewoon niet omdat het niet boeiend is. Vandaag bv. heel gewoontjes spaghetti met tomatensaus, waarin courgette, restje wortel, ui, knoflook en kipstukjes (Vegetarische Slager). Maar ik vind koken wel leuk, en ik schijn het ook wel redelijk te kunnen.
Hoe was die zoete aardappel? Waar koop je die paarse trouwens? Nog nooit op.
Oh, paarse zoete aardappels: gewoon bij de Albert Heijn. Voor mijn gevoel is ie minder zoet en minder kruimig dan de oranje zoete aardappel en daar was ik wel blij mee.
Overigens had ik vandaag bezorgchinees: Babi pangang en nasi.
Link
Recept voor 8 stuks, ik vries ze altijd in. Dan zijn ze ook makkelijker te bakken vind ik. Ik heb ze laatst met lijnzaadei gemaakt, ging ook goed.
Gisteren bracht ik Indisch eten mee uit Amersfoort. Toko Tjin, toppers!
Er was nogal wat over, dus vanavond nasi goreng tjampoer. De peteh was gisteravond al in onze kelen verdwenen, dacht ik, maar ik zag nog één boontje. Die jat ik stiekem, dacht ik direct. Maar ja, het is zo'n mooie smaakmaker...
Ik heb hem gewetensvol in kleine reepjes gesneden en aan de rijst toegevoegd.
Toch weer eens in de diepvries doen, die zalige stinkboontjes...
All great truths begin as blasphemies. (George Bernard Shaw)
Link
Recept voor 8 stuks, ik vries ze altijd in. Dan zijn ze ook makkelijker te bakken vind ik. Ik heb ze laatst met lijnzaadei gemaakt, ging ook goed.