In de oven staat een gevulde courgette met lamsgehakt, couscous, ui, knoflook, rozijnen, munt, kaneel en chilipeper. Erbij een beetje tzatziki gemaakt. Glaasje wijn erbij. Verse ananas toe.
Even snel spinazie - feta flapjes inelkaar geflanst met verse munt en wilde marjolein uit de tuin. (even gecheckt of het muntvlindertje er geen eitjes op had achtergelaten)
We zouden buiten gaan koken maar omdat het geen buiten eet weer is hebben we alles maar in de oven geflikkerd ipv er spiesjes van te maken. Ik had de tofu gisteravond al in de marinade gezet dus dat moest wel gegeten worden vandaag.
Hrafn schreef: ↑07 jul 2018, 20:37
Even snel spinazie - feta flapjes inelkaar geflanst met verse munt en wilde marjolein uit de tuin. (even gecheckt of het muntvlindertje er geen eitjes op had achtergelaten)
Was geen succes, het bladerdeeg bevat duidelijk 'sporen van melk', urgh, ik wist niet dat ik dan al ziek wordt.
Vervelend Hrafn. Ben je allergisch? Ik ben een tijdje overgevoelig geweest voor melk (lactose). Dat is volgens mij niet exact een allergie maar meer intolerantie. Dat kwam door prikkelbaredarmsyndroom. Nu gaat het wel weer, maar ik kan niet meer dan één kleine portie zuivel (yoghurt of karnemelk) per dag eten.
Vanavond maak ik zuurkoolsoep, met katenspek en een stukje brood erbij.