Pagina 109 van 124

Re: Wat eet je vandaag...

Geplaatst: 11 jul 2019, 10:55
door Anon20230219
Nu een banaan :)

Re: Wat eet je vandaag...

Geplaatst: 11 jul 2019, 19:53
door Sander
De hele dag niets anders dan beschuit met muisjes en taart met champagne 😝

Re: Wat eet je vandaag...

Geplaatst: 11 jul 2019, 20:24
door lisamarissa
"Sushi a la Lisa" That is, fresh salmon cut into small pieces in a bowl with rice, small avocado bits, a little seaweed and a little soya sauce (on part of it I use green pesto instead of soya, I love both options). Oh and an unhealthy amount of licorice drop for dessert :D

Re: Wat eet je vandaag...

Geplaatst: 12 jul 2019, 16:22
door Vethrvolnir
schnitzel
@lisamarissa
good!

Re: Wat eet je vandaag...

Geplaatst: 12 jul 2019, 21:56
door Freedom
Wraps met een mengsel van puntpaprika, bruine bonen, mais, pulled oats en tomatensaus met avocado als smeersel voor de wrap. Met zuivel spread en andijvie als sla. Het was restjes-groenten-opmaak dag.

Re: Wat eet je vandaag...

Geplaatst: 15 jul 2019, 15:36
door Benjamin
Aardappeltjes uit de oven, gebakken tempehplakken gemarineerd in sojasaus en vloeibare rook en dergelijke, en een salade van gegrilde aubergine en rucola.

Re: Wat eet je vandaag...

Geplaatst: 15 jul 2019, 17:04
door Anon20210626
verzopen kip ( heeft 24 uur in de wijn gelegen en daarna in in die zelfde wijn gestoofd) met aardappels en boontjes , of ja om het kringetje rond te maken , met eiersaus voor onze niet vlees eter

Re: Wat eet je vandaag...

Geplaatst: 15 jul 2019, 21:22
door Benjamin
LauraHeleneN schreef: 05 jul 2019, 09:37
Benjamin schreef: 05 jul 2019, 09:22 Spaghetti carbonara op klassieke wijze (met ei, zonder room) en een salade met rucola, tomaat, bosui en linzen.
Als ontbijt? 😁 :whistle:
Props, dat je het echte recept volgt. Daarom eet ik carbonara ook alleen maar thuis, in restaurants mogen ze dat recept met ei ipv room niet eens aanbieden.
Nog terugkomend op de carbonara. Toen ik nog in een restaurant werkte, werd dit wel gebruikt voor toetjes:
https://www.hanos.nl/nl/Assortiment/Zui ... p/40614004

Kan ook in carbonara lijkt me? Al zal het misschien anders smaken.

Re: Wat eet je vandaag...

Geplaatst: 15 jul 2019, 21:31
door Benjamin
Hrafn schreef: 03 jul 2019, 20:13 Nasu no dengaku (aubergine steaks met misokaramel) ook weer uit MAN. EAT. PLANT. met cajun sweet potato wedges.
Zou je hier het recept eens voor kunnen posten? Mijn vriend is gek op aubergines en op miso.

Re: Wat eet je vandaag...

Geplaatst: 15 jul 2019, 21:53
door Anon20200101
Benjamin schreef: 15 jul 2019, 21:22
Nog terugkomend op de carbonara. Toen ik nog in een restaurant werkte, werd dit wel gebruikt voor toetjes:
https://www.hanos.nl/nl/Assortiment/Zui ... p/40614004

Kan ook in carbonara lijkt me? Al zal het misschien anders smaken.
[/quote]
Dan kan je denk ik net zo goed weer vers ei gebruiken, dat zal zeker beter smaken. Het 'probleem' is het feit dat het ei rauw gebruikt wordt, en daar gaat 'ei uit een pak' geen verschil maken.