Kan de zorg voor transgenders beter? Dit is je kans om een bijdrage aan betere zorg te leveren. Doe mee en vul de vragenlijst “Ervaringen en behoeften in de transgenderzorg” in!

Zie dit bericht voor een toelichting en de vragenlijst.

Doen!

T-Breda als concurrent van Abba -- 7 juni

aankondigingen voor bijeenkomsten en feesten (NIET commercieel!)
Plaats reactie
Eva
Beheerder
Berichten: 5353
Lid geworden op: 25 mar 2012, 11:00
Gender: Vrouw
Locatie: Etten-Leur

T-Breda als concurrent van Abba -- 7 juni

Bericht door Eva » 05 jun 2019, 12:30

.
.
.

T-Breda op 7 juni, mensen mensen wat een dilemma...!

Dilemma...? Nogal ja! De twijfel sloeg toe; kán T-Breda überhaupt wel doorgaan...? Op een steenworp afstand in Breda vindt namelijk gelijktijdig het Abba-meezingspektakel plaats. Zucht...
Begeleid door een 75-koppige harmonie nog wel. Snik...

Dan wordt het natuurlijk wel heel moeilijk om te kiezen voor T-Breda, maar we verrouwen toch op je juiste keuze. Wees sterk! Voeg je bij ons in SamSam. Desnoods beslissen we samen heel democratisch of we met z'n allen toch gaan meeblèren. Toch?

:D

Reken zoals altijd op een gemengd gezelschap waar je je als transman, transvrouw, genderqueer en zo voort op je gemak voelt. Familie ook? Ja tuurlijk.
  • We gaan dus weer naar T-Breda!


Vooraf aanmelden?
Nee hoor, iedereen is gewoon welkom en plek hebben we echt genoeg.

Waar en hoe?
De avond vindt plaats in een heel gewoon café, waar ook andere mensen komen. Gewone mensen zou je kunnen zeggen, maar dat zijn we uiteindelijk zelf ook. Zo'n avond draagt zowel bij aan emancipatie van T-mensen als acceptatie door de rest van de wereld.

Kom je voor het eerst?
Wij en jij gaan vooral voor het plezier. Kleed je zoals je je het prettigst voelt. Onze openbare avonden zijn echt openbaar, dus met heel opvallende kleding val je al snel erg uit de toon.

SamSam aan de Grote Markt 2 is te voet goed te bereiken vanaf Station Breda, of eventueel per bus vanaf de haltes Vlaszak of Centrum.
Parkeren kan in parkeergarage De Barones of op parkeerterrein Beyerd/Vlaszak, allebei 24/7 geopend..

Hoe laat? Hoe vroeg?
Vanaf een uur of zeven ´s avonds druppelt het bezoek binnen. Een echte starttijd is er dus niet. Kom maar gewoon wanneer jou dat het beste uitkomt. Om een uur of twaalf houden we het voor gezien.

Tot vrijdag, de 7e!

Hartelijks,
Emma & Eva
T-Breda
1 x
All great truths begin as blasphemies. (George Bernard Shaw)

Plaats reactie