Kan de zorg voor transgenders beter? Dit is je kans om een bijdrage aan betere zorg te leveren. Doe mee en vul de vragenlijst “Ervaringen en behoeften in de transgenderzorg” in!

Zie dit bericht voor een toelichting en de vragenlijst.

Doen!

transgender op de werkvloer

Werkstuk? Interview? Evenement? Hier kun je je vragen en verzoeken kwijt zonder je te registreren (plaatsing na goedkeuring moderatoren).
G van Rossum
Gast

transgender op de werkvloer

Bericht door G van Rossum » 10 sep 2018, 18:10

Geachte heer/mevrouw,

Transgender personen ondervinden op de werkvloer in vergelijking met cis-gender (niet transgender) personen veel problemen. De werkomgeving van transgender personen is verre van optimaal. Hier moet iets veranderen en daarvoor hebben we u nodig!

Onder begeleiding van Sarah Stutterheim voer ik een onderzoek uit aan de Faculty of Psychology and Neuroscience van Maastricht University. Dit onderzoek heeft als onderwerp transgender op de werkvloer en wij zijn hiervoor op zoek naar transgender personen en hun cis-gender collega’s. Het is van belang dat deze personen Nederlands sprekend zijn en wonen en werken in Nederland of België. Het onderzoek voor de transgender individuen bestaat uit een vragenlijst en zal ongeveer 20 minuten tijd in beslag nemen. Een soortgelijke vragenlijst voor de cis-gender collega’s duurt ongeveer 15 minuten. Het onderzoek geeft ruimte om de cis-gender collega via de transgender persoon te benaderen op twee manieren. Door het invullen van e-mail adressen of door een link die men zelf kan distribueren. Het is van groot belang zowel de transgender als de cis-gender collega’s een vragenlijst aan te bieden.

De onderstaande link geeft toegang tot de vragenlijst voor de transgender:
https://maastrichtuniversity.eu.qualtri ... NE2xEoL2e1


Bedankt voor het lezen en in acht nemen van het bovenstaande verzoek. Heeft u vragen aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Gina van Rossum | Research Intern
Master Psychology (Work & Organizational)
Faculty of Psychology and Neuroscience
Maastricht University
The Netherlands


Dr. Sarah Stutterheim | Assistant Professor
Department of Work and Social Psychology
Section Applied Social Psychology
Faculty of Psychology and Neuroscience
Maastricht University
The Netherlands
0 x

g.vanrossum
Gast

Re: transgender op de werkvloer

Bericht door g.vanrossum » 10 okt 2018, 13:39

het onderzoek is ondertussen offline geplaats! bedankt voor jullie medewerking <3
0 x

Gesloten