Nieuw seizoen Hij is een Zij

Werkstuk? Interview? Evenement? Hier kun je je vragen en verzoeken kwijt zonder je te registreren (plaatsing na goedkeuring moderatoren).
Gebruikersavatar
AnneCeleste
Berichten: 241
Lid geworden op: 16 okt 2017, 12:50
Gender: Trans MtF
Locatie: Utrecht

Nieuw seizoen Hij is een Zij

Bericht door AnneCeleste »

Hoi hoi,

De meeste mensen zullen het programma wel kennen, en voor wie het niet kent: in dit programma worden transgender mensen een tijdje gevolgd (door Jan Kooijman) om te laten zien aan de rest van Nederland dat we ook best ok zijn. Ofzoiets.
De naam is nog steeds stom, en het hele concept is natuurlijk nog steeds een beetje sensationeel, maar ik kan wel zeggen dat ze heel respectvol met je om gaan, en ze zenden niks uit zonder je toestemming.
Anyway, er is net aangekondigd dat er een nieuw seizoen gaat komen en ze zoeken nieuwe mensen om te filmen. Zie het plaatje.

Afbeelding

Ik heb zelf niks met de productie van het nieuwe seizoen te maken, maar ik heb er in het verleden wel wat aan gehad, en heb ook in het vorige seizoen meegedaan. Als iemand wil weten hoe het was om mee te doen, dan kan je dat natuurlijk vragen 😅

Gebruikersavatar
Marica
Berichten: 1999
Lid geworden op: 31 mei 2018, 15:57
Gender: Vrouw
Locatie: Woubrugge

Re: Nieuw seizoen Hij is een Zij

Bericht door Marica »

Hoewel ik het een erg leuk programma vind, heb ik niet de behoefte om er zelf in te zien te zijn. Best raar eigenlijk dat ik wel zo in een jurk over straat ga/ging, maar niet voor tv kijkend NL.

Ik leef mijn leven liever zonder schijnwerpers.
Vrachtwagenchauffeuse, en Noorwegen gek.