evenement n.a.v. 50 jaar transgenderbijeenkomsten in Amsterdam

Werkstuk? Interview? Evenement? Hier kun je je vragen en verzoeken kwijt zonder je te registreren (plaatsing na goedkeuring moderatoren).
Gast
Gast

evenement n.a.v. 50 jaar transgenderbijeenkomsten in Amsterdam

Bericht door Gast »

Op zaterdag 25 september vindt er n.a.v. vijftig jaar transgender-bijeenkomsten in Amsterdam (en daarmee in Nederland) een evenement met mini-symposium over transgenders (waaronder we ook Crossdressers en non-binaire personen verstaan) in het CREA-theater in Amsterdam plaats. Sprekers zijn Sunni Kharagjitsingh, Joep Roeffen, Henny Riesenbeck, Eliza Steinbock en Kam Wai Kui, de wethouder van de gemeente Amsterdam en er is een speelse bijdrage van de Frank Sanders-academie.

Meer over het evenement en het programma kun je lezen op de websites van de Vereniging Genderdiversiteit https://www.vereniging-genderdiversitei ... 0-jaar-tt/ en de website van Transgenders Amsterdam https://transgendersamsterdam.nl/50-jaar-t-t-amsterdam

Als je aan dat evenement deel wilt nemen, moet je je vooraf aanmelden. Dat kan door een e-mail te sturen naar TA1970.2020@gmail.com. Je krijgt dan per e-mail een bevestiging met het verzoek om een eigen bijdrage van € 10,- over te maken. Na betaling van dat bedrag is je aanmelding definitief en je krijgt aan het begin van het evenement op 25 september consumptiebonnen voor drankjes voor deze € 10,- uitgereikt.

HannahRaisa
Berichten: 4
Lid geworden op: 15 aug 2021, 19:10
Gender: ———

Aanmelden voor het evenement is niet meer mogelijk

Bericht door HannahRaisa »

Aanmelden voor het evenement is niet meer mogelijk. De zaal van het CREA-theater handhaaft hele strenge corona-regels, waardoor niet meer mensen dan degene, die nu aangemeld zijn, aan het evenement deel kunnen nemen. Het evenement zal wel worden gestreamd en dus vanaf 25 september 13:45 uur op het YouTube-kanaal van de Vereniging Genderdiversiteit te zien zijn.