Vragenlijst

Werkstuk? Interview? Evenement? Hier kun je je vragen en verzoeken kwijt zonder je te registreren (plaatsing na goedkeuring moderatoren).
Onderzoeker
Gast

Vragenlijst

Bericht door Onderzoeker »

Ben jij in transitie en ouder dan 18 jaar….?
Wil je dan de online Transgender Coping Vragenlijst invullen?
Dat zouden de onderzoekers van de Open Universiteit fijn vinden. Zij bestuderen namelijk hoe transgender mensen omgaan met specifieke, lastige situaties binnen het transitietraject en hebben daarvoor een vragenlijst ontworpen.

Tijdens brainstormsessies met transgender mensen is gevraagd naar specifieke probleemsituaties tijdens transitie en hoe men hier mee omgaat. Op basis van de hieruit verkregen informatie is de vragenlijst voortgekomen met als doel een instrument te ontwerpen waarmee de behandeling van mensen in transitie meer op maat gemaakt kan worden.

Van de Transgender Coping Vragenlijst staat nu de testversie online en het onderzoeksteam zoekt transgender mensen in transitie die deze vragenlijst willen invullen.

Heb jij ongeveer 20 minuten de tijd, ben jij ouder dan 18 jaar, in transitie of heb je de transitie al achter de rug en wil je een bijdrage leveren aan de verbetering van deze vragenlijst? Klik dan op onderstaande link om de vragenlijst te starten.

https://ls3.ou.nl/index.php/82922?lang=nl

Aan het begin van de vragenlijst is een verklaring gegevensbescherming opgenomen. Alleen als je deze accepteert kun je de vragenlijst invullen.

Mocht je opmerkingen hebben over de vragenlijst, problemen die je ervaart met de lay-out of andere zaken die je opvallen, dan kun je deze mailen naar maria.verbeek@ou.nl

Alvast heel erg bedankt voor jouw bijdrage aan de ontwikkeling van deze vragenlijst.

Namens het onderzoeksteam van de

Maria Verbeek