Deelname Masterproefonderzoek

Werkstuk? Interview? Evenement? Hier kun je je vragen en verzoeken kwijt zonder je te registreren (plaatsing na goedkeuring moderatoren).
Ankestr.
Gast

Deelname Masterproefonderzoek

Bericht door Ankestr. »

Hallo iedereen!

Mijn naam is Anke en ik studeer Seksuologie aan de KU Leuven. Voor mijn masterproef doe ik onderzoek naar het hulpverleningstraject van transgenders en de positieve en negatieve aspecten hierin. De thema’s die aan bod komen zijn het gebruik, de kwaliteit en de effectiviteit van de hulpverlening.

Voor het onderzoek ben ik op zoek naar trans*personen (transgender, gendervariant, gender non-binair en genderfluïde) van 18 tot en met 25 jaar die reeds een eerste aanmelding hebben gehad bij een genderteam of een reguliere hulpverlening rond hun genderidentiteit.

Misschien heeft u deze periode veel tijd door de corona-maatregelen? Bent u bereid om 10 minuten van die tijd te investeren in een vragenlijst rond dit onderwerp? Dan kan u via deze link https://kuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/f ... vgOf8kWlCt de vragenlijst invullen. Tijdens deelname aan het onderzoek en verwerking van de gegevens wordt uw privacy gegarandeerd.

Bij vragen mag u mij steeds contacteren via anke.struyven@student.kuleuven.be.

Bij voorbaat dank, Anke Struyven