Phallo met behoud van alles

Bas123
Berichten: 125
Lid geworden op: 06 feb 2015, 11:07
Gender: Trans FtM

Re: Phallo met behoud van alles

Bericht door Bas123 »

Vethrvolnir schreef:
18 jan 2020, 17:04
ja ik zou dit willen. om reden dat ik daar ook zenuwen heb die kunnen worden benut. en omdat ik een partner heb die het op prijs zou stellen. de ovaria kan ik missen als kiespijn echter.
Bedankt voor je reactie. Lijkt mij gewoon ideaal omdat je in mijn ogen de zekerheid hebt dat wat je nu hebt blijft bestaan, maar dat er wel een penis is met balzak waar je mee kunt penetreren. Voordeel t.a.v. een packer is dat het vast zit, je ziet de vagina niet 123 maar mocht er de behoefte weer zijn heb je hem zo weer terug. Te denken aan bijvoorbeeld orale seks.

Bas123
Berichten: 125
Lid geworden op: 06 feb 2015, 11:07
Gender: Trans FtM

Re: Phallo met behoud van alles

Bericht door Bas123 »

Citizen Erased schreef:
19 jan 2020, 16:26
Hielke schreef:
19 jan 2020, 13:47
Bas123 schreef:
18 jan 2020, 15:59
Foto gezien van iemand die zijn hele vrouwelijk genitiaal behouden heeft . Maar daar boven een penis (phallo) heeft laten opereren. Met een balzak met testicel protheses.....
De gehele vagina zit dan verstopt achter de phallo.
Hoe verschilt dit van een (VUMC) falloplastie zonder plasbuisverlenging?

Want daarbij blijft de vagina ook gewoon intact. En iig soms ook 'bereikbaar', zoals bij de SCIP-falloplastie van @Citizen Erased (tòch, Citizen?)
De vagina blijft niet intact bij die procedure, oa ook omdat de labia worden gebruikt bij het maken van de balzak. Het gaatje wat overblijft kan enkel fungeren als uitweg voor urine en geil, ik schat dat het zo’n halve centimeter in diameter betreft. Maw niet bruikbaar als ingang (ja, voor een wattenstaafje misschien).

Ik weet naar welke foto’s OP refereert. Vind dat wel een beetje kermis compleet. Lijkt me bovendien lastig om te realiseren, de phallus zal in ieder geval hoger geplaatst moeten worden dan nu gebruikelijk is en waar bij deze persoon de balzak van gemaakt is was mij onduidelijk. Daarnaast zal je in de phallus geen erogeen gevoel ontwikkelen doordat er geen aansluiting wordt gemaakt met een zenuw van je clitoris.
Waarom men zich daar niet in zou bekwamen laat zich raden: ik denk dat de vraag voor een tweeslachtige set-up er niet of nihil is.

Vooropgesteld dat ik nog geen gevoel heb in mijn geconstrueerde penis denk ik dat je wel op zeker kunt stellen dat wanneer gevoel echt het allerbelangrijkste voor je is, je beter voor een meta kunt gaan. Die phallus blijft uiteindelijk een stuk vlees uit je arm / zij / been en wordt niet op magische wijze genitaal met alle sensitiviteit en functionaliteit vandien omdat het toevallig daar wordt aangesloten.
Je blijft in ieder geval gevoel houden in bv je clitoris, zij het wat minder intensief doordat hij niet meer direct bereikbaar is.
Ik kan dus ook gewoon klaarkomen, maar het duurt wel langer voor ik er ben.
Ben nu net 3,5mnd post-OP, dus dit kan allemaal nog veranderen.
De vraag is er wel. Ik zie het niet echt als tweeslachtige set-up. Als je heel goed kijkt kan je zien dat de gehele vagina behouden blijft maar dan moet je alles wat daar voor hangt wel omhoog doen . Je ziet het niet eens. Het ziet eruit als een penis . Lijkt mij ideaal. En zoals je leest ben ik niet de enige. Knap van je dat jij hebt heb aangedurfd . Alleen maar respect!

Gebruikersavatar
Dean
Berichten: 183
Lid geworden op: 17 jun 2018, 20:24
Gender: Trans FtM

Re: Phallo met behoud van alles

Bericht door Dean »

Ik lees in veel verhalen van mensen dat ze bij langdurig testosterongebruik nogal wat klachten ontwikkelen aan het voorste gat, doordat deze geen of weinig vocht meer produceert en met eventuele infecties als gevolg. Oplossing hiervoor schijnt dan weer een lokaal aan te brengen oestrogeencreme. Dat betekent dus dat als je dit behoudt en ook wil kunnen ‘gebruiken’, dit ook best wat extra zorg kan vereisen, aangezien het normale reinigingsmechanisme van het lichaam stopt met werken.... misschien iets om mee te nemen in de overwegingen :)
Well, here I am! What are your other two wishes?

Bas123
Berichten: 125
Lid geworden op: 06 feb 2015, 11:07
Gender: Trans FtM

Re: Phallo met behoud van alles

Bericht door Bas123 »

Dank je voor je reactie, alle informatie is welkom!