“We organiseren al avonden voor transgenders, maar willen eenmalig een feest organiseren voor transgenders en hun familie.”

Dat idee bleek geld waard! Ben & Jerry's stelt ons via het Bob Angelofonds 750 euro beschikbaar om dat voor elkaar te krijgen.
Er zijn minder leuke klussen denkbaar, nietwaar?

Denk mee, doe mee! Klik hier...

Privacyverklaring T-Nederland

We houden het simpel, maar afspraken zijn wel handig :)
Gesloten
Tadmin
Berichten: 18
Lid geworden op: 25 mar 2012, 10:00

Privacyverklaring T-Nederland

Bericht door Tadmin » 09 mei 2018, 18:03

Met ingang van 25 mei moeten alle organisaties voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het forum van T-Nederland is daar geen uitzondering op. We hebben daarom een verklaring opgesteld die voldoet aan de regels van de AVG.

Voorheen had het forum geen aparte voorwaarden, behalve algemene gebruiks- en verwerkingsvoorwaarden die golden voor de forumsoftware. Bij aanmelding ben je toen al akkoord gegaan met verwerking van je gegevens om een account te kunnen krijgen. We hoeven voor bestaande forumleden dus niet opnieuw toestemming te vragen voor het gebruik van je gegevens. Nieuwe forumleden die zich nu aanmelden wordt expliciet gewezen op de privacyvoorwaarden en gevraagd om toestemming van de verwerking van hun gegevens.

We willen je er overigens op wijzen dat je al je gegevens, met uitzondering van je gebruikersnaam, zelf kunt wijzigen in het gebruikerspaneel. Je gebruikersnaam kan gewijzigd worden door een verzoek te doen in dit topic of het contactformulier te gebruiken.

De privacyverklaring is als volgt:


Algemeen
T-Nederland, gevestigd aan Bazuinlaan 93, 4876AD Etten-Leur, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://t-nederland.nl/
Bazuinlaan 93
4876AD Etten-Leur
+31 76 5040454

Persoonsgegevens die wij verwerken
T-Nederland verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie, forumposts en telefonisch.
Je e-mail adres is noodzakelijk voor een juiste werking van het registratieproces op het forum, en om je wachtwoord te kunnen herstellen. Je IP-adres speelt een rol bij de beveiliging van het forum.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via mail@t-nederland.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
T-Nederland verwerkt jouw persoonsgegevens voor het volgende doel:
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken en berichten te posten en te lezen op ons forum.
Geautomatiseerde besluitvorming
T-Nederland neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van T-Nederland) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
T-Nederland bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Dit betekent dat wanneer je gedurende drie jaar je account niet hebt gebruikt, wij je persoonsgegevens zullen verwijderen.

Delen van persoonsgegevens met derden
T-Nederland verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
T-Nederland gebruikt alleen technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door T-Nederland en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar mail@t-nederland.nl of via een privébericht op het forum. Gaat het om persoonsgegevens in forumposts, stuur dan in je bericht de links naar de forumposts waar het om gaat mee. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij als je je bericht per e-mail stuurt jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. T-Nederland zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. Indien je verzoekt om verwijdering van je persoonsgegevens, zullen wij die gegevens verwijderen en je account deactiveren. T-Nederland wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/n ... ns/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
T-Nederland neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met het forumbeheer of het bestuur via mail@t-nederland.nl. T-Nederland heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:
  • De servers waar onze website en ons forum op draaien worden beveiligd door middel van een firewall.
  • TLS (voorheen SSL) Wij versturen jouw gegevens altijd via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.
  • SPF is een internetstandaard die wij gebruiken om te voorkomen dat jij uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.
  • DNSSEC is een extra beveiliging (aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (#company_website) naar het hieraan gekoppelde IP-adres (servernaam); het wordt voorzien van een digitale handtekening. Je kunt die handtekening automatisch laten controleren. Op die manier voorkomen wij dat je omgeleid wordt naar een vals IP-adres.
0 x

Gesloten