Pagina 1 van 1

Vraagje lid worden transgendervereniging T-Nederland

Geplaatst: 22 apr 2017, 17:04
door Frank
Misschien een beetje een domme vraag, maar... is 't belangrijk dat je je legale/geregistreerde naam gebruikt om je in te schrijven (voor afschrijvingen/dergelijke), of is de naam die neergezet wordt voornamelijk voor administratieve doeleinden?

Ben geen lid van verenigingen, vandaar. :oops:

Re: Vraagje lid worden transgendervereniging T-Nederland

Geplaatst: 22 apr 2017, 17:25
door Emma
Frank schreef:Misschien een beetje een domme vraag, maar... is 't belangrijk dat je je legale/geregistreerde naam gebruikt om je in te schrijven (voor afschrijvingen/dergelijke), of is de naam die neergezet wordt voornamelijk voor administratieve doeleinden?

Ben geen lid van verenigingen, vandaar. :oops:
Achternaam wel. Maar voornamen willen in onze kringen nog wel eens veranderen, dus daar doen we niet moeilijk over. Het is wel fijn als je niet zomaar een naam gebruikt, we gebruiken de naam wel om je aan te schrijven. En waar hier op het forum 'gender' nog wel handig is in discussies, is dat voor de administratie van de vereniging niet belangrijk, dus vragen we er niet naar.

Re: Vraagje lid worden transgendervereniging T-Nederland

Geplaatst: 22 apr 2017, 17:46
door Anon20190501
Heb zelf mijn officiële familienaam en mijn zelfgekozen -nog niet officiële- voornaam gebruikt voor mijn aanmelding. Ik ging ervan uit dat het op die manier wel okee zou zijn. Goed gegokt dus.

Re: Vraagje lid worden transgendervereniging T-Nederland

Geplaatst: 25 apr 2017, 14:08
door Lisa1973
Ik heb mijn vrouwelijke voornaam gebruikt en mijn normale achternaam bij het registreren.
Een tip van Charlotte was om bij kenmerk even je profiel naam neer te zetten zodat men bij T- Nederland weet van wie precies die betaling komt.
De enige die weleens mee(Is verplicht..je mag dit niet weigeren.) kijkt op mijn banknummer is de gemeente bij vermoedens van zwart inkomen en daar kijkt men puur naar binnenkomsten en hele hoge uitgaven.

Re: Vraagje lid worden transgendervereniging T-Nederland

Geplaatst: 25 apr 2017, 19:42
door Eva
Als je bij de betalkng je lidmaatschapsnummer opgeeft komen wij er wel uit hoor ;)