I am a woman now

Nieuwsberichten
tanja1977
Berichten: 101
Lid geworden op: 21 aug 2014, 09:20
Gender: Trans MtF

Re: I am a woman now

Bericht door tanja1977 »

Harro schreef:De documentaire, die vorig jaar op het IDFA in premiere ging en in het voorjaar in in de bioscopen draaide, gaat over vijf Europese dames op leeftijd die geboren werden als man.......Daarmee veranderden ze van diep ongelukkige jongens in de elegante dames van nu..
In het nagesprek met Michiel van Erp kwam toch echt wel duidelijk naar voren dat ze er allemaal stuk voor stuk niet aan begonnen waren als ze alles geweten hadden. Dat was natuurlijk niet de insteek van de docu en is dus in de docu en de bioscoop weggelaten. Zo rooskleurig was het dus niet...
Zou wel zo netjes en eerlijk geweest zijn om dat er wel even bij te vermelden hier. Heeft ook niets te maken met de tijd van nu, want je blijft geboren als man.
Vooral die Engelse liet ook duidelijk weten dat ondanks dat ze zo geslaagd was, altijd problemen bleef ondervinden omdat ze geen geboren vrouw was.
Dus of ze echt zo gelukkig zijn...

Dit is geen kritiek, maar geef a.u.b. alles wel eerlijk weer.
Gebruikersavatar
diederique
Berichten: 2045
Lid geworden op: 03 mei 2013, 17:27
Gender: Vrouw
Locatie: Dordrecht

Re: I am a woman now

Bericht door diederique »

Ze zijn mogelijk nooit echt gelukkig geworden. Ik vind alleen wel dat er bij betrokken moet worden dat de omstandigheden, mn maatschappelijk, in die tijd je ook wel heel weinig kans gegeven hebben echt gelukkig te worden als pionier. Wat mij betreft petje af. Ik heb het uiteindelijk in de jaren daarna niet aangedurfd.
Liefs, Diederique

Roze50Plus; omdat je er niet alléén voor staat.
Volg mijn blog: http://diederique2.wordpress.com
Papa is een Meisje (http://www.boekenbestellen.nl/boek/papa-is-een-meisje)