Gala avond TG040

Werkstuk? Interview? Evenement? Hier kun je je vragen en verzoeken kwijt zonder je te registreren (plaatsing na goedkeuring moderatoren).
MarielleV
Gast

Gala avond TG040

Bericht door MarielleV »

De eerste zaterdag van november is voor TG040 altijd één van de hoogtepunten van het jaar: we houden onze gala-avond. Trek je mooiste jurk uit de kast en ga los met je make-up. Het is tijd om te schitteren!

Op een gala-avond verschijnen de dames 'in het lang' en de heren in kostuum. Natuurlijk zijn we daar niet strikt in: we sturen je heus niet weg als je niet formeel gekleed bent. Trek gewoon iets heel moois aan.

Tijdens ons gala is er nog een hoogtepunt: de miss/misterverkiezing. Wie wordt de opvolger van Roos, winnaar van 2022?

De kandidaten worden één voor één voorgesteld aan het publiek en dan worden ze door de jury aan de tand gevoeld. Zo helpt de jury het publiek om de mooiste deelnemer uit te kiezen.

Misschien het belangrijkste criterium is of hij/zij lekker in diens vel zit. Dat is belangrijk, want mensen die lekker in hun vel zitten, stralen dat uit. Goed voor de emancipatie en acceptatie van transgender mensen.

4 november wordt weer een drukke avond. We beginnen al vroeg, dus kom niet te laat! De deur gaat open om 20:00 uur.

Je vindt ons in Gemeenschapshuis Genderdal aan de Boccherinilaan 6 in Eindhoven. Je hoeft je niet aan te melden, iedereen is welkom.