T-Breda in april 2017

T-Breda nieuwsbrief nummer 4, 2017

11 april 2017

 

Goede vrijdag. Komende vrijdag lijkt ons goed. In elk geval goed genoeg om weer eens op een ontspannen manier bij elkaar te komen. Meningen, ervaringen uit te wisselen. Vragen te stellen en natuurlijk ook antwoorden te krijgen. Vrijdag 14 april

Al gewend aan het nieuwe 4-wekenschema? Houd gewoon de nieuwsbrief, de website of Facebook in het oog.

Op vrijdag 14 april word je weer verwacht bij T-Breda, in Café SamSam
op de Grote Markt in Breda.

Kom je voor het eerst? Wij en jij gaan vooral voor het plezier. Kom dus gewoon zoals jij je het prettigste voelt. Natuurlijk niet vermomd als drag queen of strandwacht, maar heel chique hoeft ook niet. Kleed je gewoon en zoals je je goed voelt. We rekenen graag op jou of zelfs jullie. Breng ook rustig iemand mee die betrokken is. We bijten geen van allen

Waar en hoe?
De avond vindt plaats in een heel gewoon café, waar ook andere mensen komen. Gewone mensen zou je kunnen zeggen, maar dat zijn we uiteindelijk zelf ook. Zo'n avond draagt zowel bij aan emancipatie van T-mensen als acceptatie door de rest van de wereld.

De Grote Markt is te voet goed te bereiken vanaf Station Breda, of eventueel per bus vanaf de haltes Vlaszak of Centrum.
Parkeren kan in parkeergarage De Barones (24/7 geopend) of op parkeerterrein Beyerd/Vlaszak.
Voor de dames: hou met je schoenen rekening met de mooie met kasseien geplaveide Bredase binnenstad! Hakken kunnen best, mits je een beetje geoefend bent :)

Hoe laat? Hoe vroeg?
Wij zijn er meestal al wel om een uur of zeven. ´s Avonds, ja. Een echte starttijd is er overigens niet. Kom maar gewoon wanneer jou dat het beste uitkomt. Om een uur of twaalf houden we het voor gezien.

Tot vrijdag aanstaande, de veertiende april!

Hartelijke groet,
Emma & Eva
T-Breda
Voor een gratis abonnement klik je hier. Direct beëindigen? Klik hier.