T-Breda op 12 mei 2017

T-Breda nieuwsbrief nummer 5, 2017

8 mei 2017

 

12 mei in Breda

Jawel, op die vrijdag, de 12e mei kun je in Breda kijken en luisteren naar Paul Carrack. Een Britse zanger en muzikant van respectabele leeftijd. Een toegangskaartje heb je 'al' voor 36 euro. En dan heb je ook wat. Toch?

Wat je dan wel mist is T-Breda! Kost een heel beetje minder als je niet te diep in het glaasje kijkt en - geloof ons - het is een stuk gezelliger! We zien elkaar dus (weer) de komende vrijdag. Op een ontspannen manier om meningen, ervaringen en zonodig emoties uit te wisselen. Vragen te stellen en natuurlijk ook antwoorden te krijgen. Vrijdag 12 mei

Vermoedelijk ben je inmiddels gewend aan het vier-wekenschema? Houd in elk geval de nieuwsbrief, de website en/of Facebook in het oog.

Op vrijdag 12 mei word je weer verwacht bij T-Breda, in Café SamSam
op de Grote Markt in Breda.

Kom je voor het eerst? Wij en jij gaan vooral voor het plezier. Kom dus gewoon zoals jij je het prettigste voelt. Je komt natuurlijk niet vermomd als drag queen, strandwacht of in groot gala. Het is geen travestiefeestje. Kleed je gewoon en zoals je je goed voelt.
Breng ook gerust iemand mee die betrokken is, je partner bijvoorbeeld. We bijten geen van allen

Waar en hoe?
De avond vindt plaats in een heel gewoon café, waar ook andere mensen komen. Gewone mensen zou je kunnen zeggen, maar dat zijn we uiteindelijk zelf ook. Zo'n avond draagt zowel bij aan emancipatie van T-mensen als acceptatie door de rest van de wereld.

De Grote Markt is te voet goed te bereiken vanaf Station Breda, of eventueel per bus vanaf de haltes Vlaszak of Centrum.
Parkeren kan in parkeergarage De Barones (24/7 geopend) of op parkeerterrein Beyerd/Vlaszak.
Voor de dames: hou met je schoenen rekening met de mooie met kasseien geplaveide Bredase binnenstad! Hakken kunnen best, mits je een beetje geoefend bent :)

Hoe laat? Hoe vroeg?
Wij zijn er meestal al wel om een uur of zeven. ´s Avonds, ja. Een echte starttijd is er overigens niet. Kom maar gewoon wanneer jou dat het beste uitkomt. Om een uur of twaalf houden we het voor gezien.

Tot vrijdag aanstaande, de twaalfde mei!

Hartelijke groet,
Emma & Eva
T-Breda
Voor een gratis abonnement klik je hier. Direct beëindigen? Klik hier.