T-Breda op 9 juni 2017

T-Breda nieuwsbrief nummer 6, 2017

5 juni 2017

 

9 juni in Breda

De negende juni in Breda dreigde een suffe saaie dag te worden. Immers, de beroemde Nassaudag is dan al voorbij en het Internationaal Stiltefestival moet nog komen. We weten het, er zijn T-Nederlanders die gek zijn op stiltefestivals, maar da's wat anders.
Gelukkig is daar dan toch nog een vorm van redding van de dag: T-Breda!

Kom vrijdag met ons mee naar SamSam. De nodige regen is dan voorbij en zelfs het terras lonkt. Op een ontspannen manier om meningen, ervaringen en zonodig emoties uit te wisselen. Vragen te stellen en natuurlijk ook antwoorden te krijgen. Vrijdag 9 juni

Bijna iedereen is nu wel gewend aan het vier-wekenschema, maar houd toch maar de nieuwsbrief, de website en/of Facebook in het oog.

Op vrijdag 9 juni word je weer verwacht bij T-Breda, in Café SamSam
op de Grote Markt in Breda.

Kom je voor het eerst? Wij en jij gaan vooral voor het plezier. Kom dus gewoon zoals jij je het prettigste voelt. Je komt natuurlijk niet vermomd als drag queen, strandwacht of in groot gala. Het is geen travestiefeestje. Kleed je gewoon en zoals je je goed voelt.
Breng ook gerust iemand mee die betrokken is, je partner bijvoorbeeld. We bijten geen van allen

Waar en hoe?
De avond vindt plaats in een heel gewoon café, waar ook andere mensen komen. Gewone mensen zou je kunnen zeggen, maar dat zijn we uiteindelijk zelf ook. Zo'n avond draagt zowel bij aan emancipatie van T-mensen als acceptatie door de rest van de wereld.

De Grote Markt is te voet goed te bereiken vanaf Station Breda, of eventueel per bus vanaf de haltes Vlaszak of Centrum.
Parkeren kan in parkeergarage De Barones (24/7 geopend) of op parkeerterrein Beyerd/Vlaszak.
Voor de dames: hou met je schoenen rekening met de mooie met kasseien geplaveide Bredase binnenstad! Hakken kunnen best, mits je een beetje geoefend bent :)

Hoe laat? Hoe vroeg?
Wij zijn er meestal al wel om een uur of zeven. ´s Avonds, ja. Een echte starttijd is er overigens niet. Kom maar gewoon wanneer jou dat het beste uitkomt. Om een uur of twaalf houden we het voor gezien.

Tot vrijdag aanstaande, de twaalfde mei!

Hartelijke groet,
Emma & Eva
T-Breda
Voor een gratis abonnement klik je hier. Direct beëindigen? Klik hier.