T-Avonden

Maandelijkse openbare bijeenkomsten voor transgenders

T-Avonden

 

logo-t05Sinds 2010 organiseert T-Nederland avonden voor transgenders, van transmannen tot transvrouwen en iedereen die zich daarmee verwant voelt, inclusief genderqueers en partners.

Twijfelaars mogen we niet vergeten. Naast het goed bezochte forum van T-Nederland is het vaak heel goed elkaar eens ‘in de oogjes te kijken’ in een omgeving waar gezelligheid een belangrijke rol speelt. T-mensen met meer ervaring en de gastvrouwen zullen met plezier je vragen beantwoorden of een hart onder de riem steken. Vind je het allemaal nog een beetje eng, kom dan gewoon incognito en kijk vanaf de bar eerst een poosje de kat uit de boom.

De avond vindt plaats in een heel gewoon café, waar ook andere gasten aanwezig zijn. Gewone mensen zou je kunnen zeggen, maar dat zijn wij uiteindelijk ook… Zo’n avond draagt zowel bij aan emancipatie van T-mensen als acceptatie.

We zien je graag op de volgende T-Avond in Amersfoort of in Breda.


Naast de openbare avonden is er maandelijks een besloten bijeenkomst in Breda. Verzorgd door de bekende gastvrouwen van T-Nederland, maar onder auspiciën van het COC. Ben je er nog niet aan toe om je publiekelijk onder de mensen te begeven en start je misschien liever in een beschermde omgeving?
Neem contact met ons op en we vertellen je er meer over.