Nieuwe chat! Zie dit topic.

GEZOCHT: transpersoon die zijn/haar verhaal wil vertellen over eerste keer seks

Werkstuk? Interview? Evenement? Hier kun je je vragen en verzoeken kwijt zonder je te registreren (plaatsing na goedkeuring moderatoren).
Susan ter Horst
Gast

GEZOCHT: transpersoon die zijn/haar verhaal wil vertellen over eerste keer seks

Bericht door Susan ter Horst »

Wij – Susan (seksuoloog, psycholoog) en Maja (schrijver) – zijn met veel enthousiasme bezig met het schrijven van een boek met verhalen voor jongeren over de eerste keer seks.

De focus in de verhalen ligt niet op seksuele voorlichting, maar op de beleving: emoties, gedachten, verwachtingen vooraf, betekenis, onzekerheden etc.
Het doel is jongeren inzicht te geven in alle aspecten van de eerste keer seks, waardoor ze bewuster en weloverwogen hun eigen seksuele pad verder kunnen ontdekken. Met als ultiem doel een plezierige eerste sekservaring voor jongeren en daarmee een goede start van hun seksuele carrière.
Met deze verhalen creëren we tevens meer openheid om over seks in gesprek te gaan.

We hebben al veel verschillende mensen mogen interviewen over hun eerste sekservaring. En aangezien we zoveel mogelijk diversiteit in de verhalen willen, zoeken we dus nog een transpersoon die zijn/haar verhaal wil vertellen!

Stuur dit bericht vooral door aan anderen. Mocht iemand (mogelijk) interesse hebben om geïnterviewd te worden, neem contact op met ons via: verhaleneerstekeer@gmail.com. We kunnen dan een (bel)afspraak maken om nog extra toelichting te geven.

Alvast dank!
Groet Susan en Maja
Gebruikersavatar
Dawn
Berichten: 356
Lid geworden op: 15 apr 2023, 12:49
Gender: Vrouw
Voornaamwoorden: Zij/haar
Locatie: Noord-Holland

Re: GEZOCHT: transpersoon die zijn/haar verhaal wil vertellen over eerste keer seks

Bericht door Dawn »

Misschien een vraag waarvan je direct zegt we bedoelen natuurlijk dit, hier komt ie toch: eerste keer ooit of eerste keer na aanpassing wat bij velen hier als het ware een tweede eerste keer oplevert.
Willemijn
Berichten: 89
Lid geworden op: 28 apr 2023, 22:39
Gender: Trans MtF
Voornaamwoorden: zij/haar
Locatie: flevoland

Re: GEZOCHT: transpersoon die zijn/haar verhaal wil vertellen over eerste keer seks

Bericht door Willemijn »

Dat is ook mij gedachte dawn.