T-Amersfoort gaat vrijdag de 12e door!

aankondigingen voor bijeenkomsten en feesten (NIET commercieel!)
Gebruikersavatar
Eva
Beheerder
Berichten: 6857
Lid geworden op: 25 mar 2012, 11:00
Gender: Vrouw
Voornaamwoorden: zij/haar
Locatie: Etten-Leur

T-Amersfoort gaat vrijdag de 12e door!

Bericht door Eva »

________________________________
Geen uitstel meer, vrijdag de 12e!

Niks foebaal, niks gezeur meer, overmorgen gaan we gewoon weer naar Te Pas! Mocht je toch de behoefte hebben iets in de kleur oranje aan te trekken dan moet je dat beslist niet laten.

Voor wie?
In de eerste plaats voor mensen die in transitie gaan of zijn maar zeker ook voor hen die daarover twijfelen. Denk daarbij ook aan mensen die wel een transitie zouden willen maar dat - om welke reden dan ook - niet kunnen.

Kom je voor het eerst?
Wij en jij gaan vooral voor het plezier. Kleed je zoals je je het prettigst voelt. Onze openbare bijeenkomsten zijn echt openbaar, dus met heel opvallende kleding valt je al snel erg uit de toon.

Is het eng?
Nee, wij zijn beslist niet eng, maar als jij je onzeker voelt de eerste keer, dan ga je gewoon eerst onopvallend aan de bar de kat uit de boom kijken.

Vooraf aanmelden?
Nee hoor, iedereen is weer gewoon welkom en plek hebben we echt genoeg.

Waar en hoe?
Aan de Stationsstraat 18 in Amersfoort. Daar vind je Eetcafé Te Pas. Nog geen tien minuten lopen vanaf Centraal Station Amersfoort en met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Hoe laat? Hoe vroeg?
Wij zijn er om een uur of zeven en gaan om een uur of twaalf richting thuis. Er is geen echte starttijd, dus als je wat later komt ben je éven welkom.

Tot vrijdag de 12e juli!

Hartelijks,
Emma & Eva
T-Amersfoort
All great truths begin as blasphemies. (George Bernard Shaw)