Forumregels

We houden het simpel, maar afspraken zijn wel handig :)
Gebruikersavatar
Tadmin
Berichten: 35
Lid geworden op: 25 mar 2012, 10:00

Forumregels

Bericht door Tadmin »

T-Nederland forumregels

Hoewel beheerders en moderatoren van T-Nederland zullen proberen om alle laakbare berichten uit dit forum te weren, is het voor hen niet altijd mogelijk om alle berichten (spoedig na plaatsing) te bekijken. Alle bijdragen komen voor rekening van de schrijvers ervan, en geen van de initiatoren, sponsors of het beheer van T-Nederland kunnen voor de inhoud van berichten verantwoordelijk worden gehouden.

Wangedrag van welke aard ook zal in eerste instantie een waarschuwing opleveren van een van de moderatoren. Forumbeheer kan daarnaast besluiten het betreffende bericht aan te passen, te verplaatsen of zelfs te verwijderen. Bij de tweede keer dat wangedrag van de betreffende gebruiker wordt geconstateerd, wordt deze voor bepaalde tijd verbannen van het forum. Bij een derde constatering van wangedrag wordt de gebruiker voor onbepaalde tijd verbannen.

Behalve onderstaande regels dien je te voldoen aan verzoeken van forumbeheer. Daaraan geen gevolg geven of er niet op te reageren wordt ook beschouwd als wangedrag waarop bovenstaande sancties van toepassing zijn.

Basisregels:
  • Ieder nieuw lid stelt zich voor in het daarvoor bedoelde topic "persoonlijke introducties";
  • Vrijheid van meningsuiting betekent niet dat je iemand mag beledigen.
Regel 1: Respect
Persoonlijke aanvallen in welke vorm dan ook zijn niet toegestaan. Als een persoonlijke aanval zal ook worden beschouwd het als onjuist bestempelen van gedachten, meningen en (vooral) gevoelens van andere personen. Breng je mening vriendelijk of op z'n minst beleefd.

Regel 2: Kies de juiste plek
Zet je bijdrage op de juiste plek. Plaats je introductie bijvoorbeeld niet onder Algemeen of onder iemand ander's intro. Ook het dubbel plaatsen (of met een geringe afwijking) van je bijdrage zal tot ingrijpen van forumbeheer leiden.

Regel 3: Blijf vooral jezelf
Doe jezelf niet voor als iemand anders. Zelfs indien je inlogt met een ander IP-nummer zul je vroeg of laat worden doorzien en volgt een permanente ban.

Regel 4: Houd je aan de wet
Uitingen waarop de wet sancties stelt (of regels met kracht van wet) zijn niet toegestaan. Forumbeheer kan daardoor in problemen raken en dit zal dan ook niet worden getolereerd.

Regel 5: Houd het beschaafd
Voor 'inhoud voor volwassenen', in beeld of geschrift zijn voldoende websites en andere fora te vinden. Op T-Nederland geen porno of vergelijkbare inhoud dus.

Regel 6: Houd het vreedzaam
Wees behoedzaam met onderwerpen als religie en politiek. Virtuele veldslagen zullen in een vroeg stadium worden beëindigd, al dan niet in combinatie met een ban.

Regel 7: Geen commercie
Spullen kunnen worden aangeboden in de rubriek Vraag en Aanbod, zolang hier geen commerciële belangen meespelen. Commerciële aanbiedingen kunnen in een separate rubriek worden opgenomen in overleg met forumbeheer. Dergelijke bijdragen zullen niet in alle gevallen kosteloos zijn.
Gebruikersavatar
Arike
Berichten: 3245
Lid geworden op: 25 mar 2012, 12:11
Gender: Vrouw
Locatie: Gelderland

Re: Forumregels

Bericht door Arike »

Eventuele reacties op en vragen over de forumregels graag plaatsen in het Feedback-forum
Thx!
"You try to forget but it's impossible
That song stays in your head and it's unbearable
It says remember who you are remember what you want"