Nieuw aangemeld? Schrijf je persoonlijke introductie!

We houden het simpel, maar afspraken zijn wel handig :)
Gebruikersavatar
Tadmin
Berichten: 29
Lid geworden op: 25 mar 2012, 10:00

Nieuw aangemeld? Schrijf je persoonlijke introductie!

Bericht door Tadmin »

Omdat we graag willen weten wie er met ons meeleest, vragen we iedereen die zich aanmeldt voor een forumaccount om een korte persoonlijke introductie te schrijven. Dat is niet voor niets. We willen het forum een vertrouwde en veilige plek houden voor onze leden en dan is het erg fijn om te weten wie er hier allemaal meeleest.

We vragen je daarom om binnen twee weken een persoonlijke introductie te schrijven in het forum 'Persoonlijke introducties'. Je hoeft het niet per se te doen, maar dan gaan we er van uit dat je geen prijs stelt op het forumlidmaatschap. In dat geval zullen we je account na die twee weken opruimen. Bij het aanmelden voor het forum heb je een motivatie opgegeven die we goed genoeg vonden om je account te activeren, dus dat is zeker een goed begin. En sommigen schrijven een motivatie die zó als introductie gebruikt kan worden.

Om je een beetje te helpen zijn de meeste forumfuncties uitgeschakeld tot je een introductie hebt geschreven. We activeren je account dan zo snel mogelijk.

We zijn heel benieuwd wie je bent en waarom je op het forum komt!

Groetjes,
Namens het forumbeheer,
Emma