Enquête plaatsen? Lees dit eerst!

Werkstuk? Interview? Evenement? Hier kun je je vragen en verzoeken kwijt zonder je te registreren (plaatsing na goedkeuring moderatoren).
Gebruikersavatar
Tadmin
Berichten: 29
Lid geworden op: 25 mar 2012, 10:00

Enquête plaatsen? Lees dit eerst!

Bericht door Tadmin »

Hoi,

Dit deel van het forum is bedoeld voor allerlei soorten oproepen, bijvoorbeeld voor enquêtes, interviews, werkstukken, noem maar op.

Alle inzendingen worden door ons beoordeeld. We hebben een zekere neus gekregen voor verkapte contactadvertenties, dus dat kun je vergeten.

Plaats je een oproep voor een enquête, dan zullen we eerst een poging doen de enquête in te vullen en te kijken wat je wilt vragen. Sommige vragen zijn namelijk misschien voor jou wel interessant, maar verder volslagen ongepast. Je zult de eerste niet zijn die goedbedoeld vraagt naar wat we in onze onderbroeken hebben zitten. Dat doen we bij jou ook niet, toch?
We worden trouwens behoorlijk overvoerd door enquêteverzoeken, en dan mogen we best een beetje kieskeurig zijn. Uiteindelijk doen we met het invullen jou een plezier, het is maar zelden dat het andersom is, en het kost ons allemaal bij elkaar wel een boel tijd.

Het team