Intro kandidaat bestuurslid Dieuwertje

Nieuws over T-Nederland en de activiteiten van T-Nederland
Gebruikersavatar
Bestuur
Vereniging
Berichten: 25
Lid geworden op: 11 apr 2017, 16:41
Gender: Anders
Locatie: Europa

Intro kandidaat bestuurslid Dieuwertje

Bericht door Bestuur »

Hoi allemaal,

Hiermee ga ik mij voorstellen als kandidaat voor penningmeester van de vereniging T-Nederland.

Wie ben ik:
Dieuwertje, officieel pas sinds een half jaar. Officieus veel langer, zeker anderhalf jaar. Al heel lang wist ik dat ik vrouw was. Dat heb ik echter na de ontdekking 35 jaar geleden heel diep weggestopt. Vervolgens heb ik een relatie gehad die 30 jaar geduurd heeft. Daar heb ik veel geluk mee beleefd. Ook wel dieptepunten natuurlijk, dat hoort er bij en met genderdisforie op de achtergrond misschien ook wel onvermijdelijk. Die relatie gaf mij voldoende afleiding om niet in transitie te gaan. Vorig jaar heb ik echter mijn vrouw verloren en besefte ik dat ik maar 1 ding kon doen. En daar was Dieuwertje.
En nu wat achtergrond voor de functie. Mijn opleiding waarbij ik een eigen bedrijf mag beginnen vereist in ieder geval dat ik met een boekhouding om kan gaan. Dan neem ik even een paar grotere stappen. Ik heb gewerkt op een financiële administratie. De in- en uitgaande geldstromen administreren. Vervolgens de automatisering in gegaan. Daar maakte en onderhield programma's die leningen voor bedrijven mogelijk moesten maken. De omvang van de bedragen daar zijn weliswaar niet in verhouding met T-Nederland (helaas), maar wel veel geleerd daar.
Ik hoop en verwacht mij goed nuttig te kunnen maken binnen deze functie. Daarnaast zal ik natuurlijk meedenken op bestuursniveau.
Ik heb er alle vertrouwen in.