Nieuwe chat! Zie dit topic.

T-Amersfoort op 30 maart – in Fiji – met dansen vanaf 24:00

aankondigingen voor bijeenkomsten en feesten (NIET commercieel!)
Gebruikersavatar
Eva
Beheerder
Berichten: 6805
Lid geworden op: 25 mar 2012, 11:00
Gender: Vrouw
Voornaamwoorden: zij/haar
Locatie: Etten-Leur

T-Amersfoort op 30 maart – in Fiji – met dansen vanaf 24:00

Bericht door Eva »

Bingo bij Te Pas? Lijkt best leuk en je bent er zonder twijfel van harte welkom. Maar ja, om te beginnen moppert Eva dat ze daarvoor te jong is, dus... we wijken dan maar uit. Grand Café Fiji aan De Hof heet ons graag weer welkom!

De meesten van ons vertrekken bij een T-avond zo tegen twaalf uur. Sommigen om nog ergens te gaan dansen. Dat laatste hoeft komende vrijdag dus niet; zo rond middernacht wordt Fiji een schitterende dansgelegenheid met twee DJ's. Tot dat tijdstip is alles zoals altijd bij onze andere T-avonden.

Afbeelding

Kortom, vrijdag de 30e maart gaan we naar Grand Café Fiji op De Hof 15-16 in Amersfoort

Het wordt weer een gemengd gezelschap met transmannen, transvrouwen, transqueers, genderqueers en een ieglijk die zich daaraan verwant voelt. Betrokkenen ook? Ja, uiteraard.

Kom je voor het eerst?
Wij en jij gaan vooral voor het plezier. Kom dus gewoon zoals jij je het prettigste voelt. Je komt natuurlijk niet vermomd als drag queen, strandwacht of in groot gala. Kleed je gewoon en zoals je je goed voelt.

Waar en hoe?
Vanaf Amersfoort Centraal een kleine 10 minuten extra lopen. Parkeren kan in Q-Park parkeergarage St. Jorisplein. Vandaar is het een minuut of vijf lopen.
Kom je voor het eerst? Wij en jij gaan vooral voor het plezier. Kom dus gewoon zoals jij je het prettigste voelt. Je komt natuurlijk niet vermomd als drag queen, strandwacht of in groot gala. Kleed je gewoon en zoals je je goed voelt.

Kan ik daar ook eten?
Zeker wel, maar Fiji is geen eetcafé. Honger lijden is trouwens zeker niet nodig. Hapjes zijn volop beschikbaar en heb je meer trek dan kijk je op de menukaart.

Hoe laat? Hoe vroeg?
De avond start om een uur of zeven, maar je maakt zelf uit hoe laat je binnenwandelt. De muziek heeft een prettige geluidssterkte zodat we elkaar kunnen verstaan. Zo tegen middernacht verschijnt er een DJ die je blij houdt tot - als je wilt - vier uur.
Wij zijn er in elk geval tot een uur of twaalf, maar ook zonder ons is het gezellig genoeg om langer te blijven!

Tot vrijdag de 30e!

Hartelijke groet,
Emma & Eva
T-Amersfoort
All great truths begin as blasphemies. (George Bernard Shaw)