T-Amersfoort op 22 juni 2018

aankondigingen voor bijeenkomsten en feesten (NIET commercieel!)
Gebruikersavatar
Eva
Beheerder
Berichten: 6453
Lid geworden op: 25 mar 2012, 11:00
Gender: Vrouw
Voornaamwoorden: zij/haar
Locatie: Etten-Leur

T-Amersfoort op 22 juni 2018

Bericht door Eva »

T-Amersfoort op 22 juni

Komende vrijdag is een heel gewone dag in Amersfoort. Het is geen koopavond, er wordt niet gestaakt in het openbaar vervoer, en er zijn geen belangrijke evenementen. Of toch wel? Eén evenement houdt moedig stand in deze oase van rust: T-Amersfoort!

We zijn er weer, komende vrijdag. Reken zoals gebruikelijk op een gemengd gezelschap met transmannen, transvrouwen, transqueers, genderqueers en een ieglijk die zich daaraan verwant voelt. Betrokkenen ook? Ja, zeker.

Kom je voor het eerst?
Wij en jij gaan vooral voor het plezier. Kom dus gewoon zoals jij je het prettigste voelt. Je komt natuurlijk niet vermomd als drag queen, strandwacht of in groot gala. Kleed je gewoon en zoals je je goed voelt.

Waar en hoe?
Aan de Stationsstraat 18 in Amersfoort. Daar vind je Eetcafé Te Pas. Nog geen tien minuten lopen vanaf station Amersfoort Centraal en met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Hoe laat? Hoe vroeg?
De avond start om 7 uur en dan kun je ook nog een smakelijk bord eten verorberen als je wilt. Patrick is namelijk niet alleen een prima kastelein maar bovendien een niet onverdienstelijke kok! Overigens maak je zelf uit hoe laat je binnenwandelt.
Wij zijn er in elk geval toteen uur of twaalf, maar ook zonder ons is het gezellig genoeg om langer te blijven!

Tot vrijdag de 22e, overmorgen dus!

Hartelijks,
Emma & Eva
T-Amersfoort
All great truths begin as blasphemies. (George Bernard Shaw)