T-Breda op vrijdag 23 november 2018

aankondigingen voor bijeenkomsten en feesten (NIET commercieel!)
Gebruikersavatar
Eva
Beheerder
Berichten: 6731
Lid geworden op: 25 mar 2012, 11:00
Gender: Vrouw
Voornaamwoorden: zij/haar
Locatie: Etten-Leur

T-Breda op vrijdag 23 november 2018

Bericht door Eva »

.
.
.

T-Breda op 23 november

Neerslag van enige betekenis verwachten we niet, komende vrijdag in Breda. De temperatuur lijkt iéts minder beroerd, maar gelukkig is daar SamSam. Warm en Brabants gezellig!

We gaan dus weer naar T-Breda!
Reken weer op een gemengd gezelschap met transmannen, transvrouwen, transqueers, genderqueers en een ieglijk die zich daaraan verwant voelt. Betrokkenen ook? Ja tuurlijk.

Vooraf aanmelden?
Welnee, iedereen is gewoon welkom en plek hebben we echt genoeg.

Waar en hoe?
De avond vindt plaats in een heel gewoon café, waar ook andere mensen komen. Gewone mensen zou je kunnen zeggen, maar dat zijn we uiteindelijk zelf ook. Zo'n avond draagt zowel bij aan emancipatie van T-mensen als acceptatie door de rest van de wereld.

Kom je voor het eerst?
Wij en jij gaan vooral voor het plezier. Kleed je zoals je je het prettigst voelt. Onze openbare avonden zijn echt openbaar, dus met heel opvallende kleding val je al snel erg uit de toon.

SamSam aan de Grote Markt 2 is te voet goed te bereiken vanaf Station Breda, of eventueel per bus vanaf de haltes Vlaszak of Centrum.
Parkeren kan in parkeergarage De Barones (24/7 geopend) of op parkeerterrein Beyerd/Vlaszak.

Hoe laat? Hoe vroeg?
Vanaf een uur of zeven ´s avonds druppelt het bezoek binnen. Een echte starttijd is er dus niet. Kom maar gewoon wanneer jou dat het beste uitkomt. Om een uur of twaalf houden we het voor gezien.

Tot vrijdag!

Hartelijks,
Emma & Eva
T-Breda
All great truths begin as blasphemies. (George Bernard Shaw)