T-Breda op 30 augustus, dit jaar

aankondigingen voor bijeenkomsten en feesten (NIET commercieel!)
Gebruikersavatar
Eva
Beheerder
Berichten: 6404
Lid geworden op: 25 mar 2012, 11:00
Gender: Vrouw
Voornaamwoorden: zij/haar
Locatie: Etten-Leur

T-Breda op 30 augustus, dit jaar

Bericht door Eva »

.
.
.

T-Breda op 30 augustus, twee voor de prijs van een!

Echt waar! Komende vrijdag krijg je bij T-Breda alles dubbelop. Je krijgt niet alleen Emma, maar ook Eva; zonder ook maar een cent extra.
Zowel transmannen als transvrouwen zijn welkom. Sterker nog: als je daar tussenin zit ben je ook welkom en daar komt dan nog eens extra extra bovenop dat je familie (aangetrouwd desnoods) ook welkom is. Zelfs de buurpersoon die je al een beetje als familie beschouwt.

We hebben ook nog eens goed naar de prijs gekeken en besloten dat deze prachtige aanbieding niets extra hoeft te kosten. T-Breda kost gewoon niks. Noppes en nada.
Applaus wordt welwillend in ontvangst genomen.

Fantastisch toch?
Reken zoals altijd op een gemengd gezelschap waar je je als transman, transvrouw, genderqueer en zo voort op je gemak voelt. Familie ook? Ja tuurlijk.

We gaan dus weer naar T-Breda

Vooraf aanmelden?
Nee hoor, iedereen is gewoon welkom en plek hebben we echt genoeg.

Waar en hoe?
De avond vindt plaats in een heel gewoon café, waar ook andere mensen komen. Gewone mensen zou je kunnen zeggen, maar dat zijn we uiteindelijk zelf ook. Zo'n avond draagt zowel bij aan emancipatie van T-mensen als acceptatie door de rest van de wereld.

Kom je voor het eerst?
Wij en jij gaan vooral voor het plezier. Kleed je zoals je je het prettigst voelt. Onze openbare avonden zijn echt openbaar, dus met heel opvallende kleding val je al snel erg uit de toon.

SamSam aan de Grote Markt 2 is te voet goed te bereiken vanaf Station Breda, of eventueel per bus vanaf de haltes Vlaszak of Centrum.
Parkeren kan in parkeergarage De Barones of op parkeerterrein Beyerd/Vlaszak, allebei 24/7 geopend..

Hoe laat? Hoe vroeg?
Vanaf een uur of zeven ´s avonds druppelt het bezoek binnen. Een echte starttijd is er dus niet. Kom maar gewoon wanneer jou dat het beste uitkomt. Om een uur of twaalf houden we het voor gezien.

Tot vrijdag, de 30e!

Hartelijks,
Emma & Eva
T-Breda
All great truths begin as blasphemies. (George Bernard Shaw)