Eeuhm... T-Breda? T-Etten? T-Mobiel? en hoezo onverdroten?

aankondigingen voor bijeenkomsten en feesten (NIET commercieel!)
Gebruikersavatar
Eva
Beheerder
Berichten: 6404
Lid geworden op: 25 mar 2012, 11:00
Gender: Vrouw
Voornaamwoorden: zij/haar
Locatie: Etten-Leur

Eeuhm... T-Breda? T-Etten? T-Mobiel? en hoezo onverdroten?

Bericht door Eva »

________________________________________________________________________

Onverdroten!

Mooi woord nietwaar? Onverdroten. 'Niet ontmoedigd; ijverig, volhardend', zegt Meneer Van Dale erover. Vanavond nog niet op de traditionale manier naar SamSam, maar weer via je eigen beeldscherm en een verbinding met het mooie Etten, waar E&E resideren. Ook wel een mooi woord eigenlijk.

Vanaf een uur of zeven zijn we er weer. In de start zelfs als T-Mobiel, want we brengen ook Emma's zoon naar zijn weekendje-weg. Verbind dus niet te laat, een Mobiele T-Ervaring is natuurlijk nooit weg...

Je bent vanavond vanaf een uur of zeven dus weer welkom bij T-Etten. Gaat heel simpel. Klik op de link hieronder en MS Teams wordt geopend met de juiste verbinding. Geen Teams op je systeem? Dan wordt dat gewoon even geinstalleerd.

Klik hier om te verbinden met T-Etten!

T-Etten?
Jazeker. Ettten als in Etten-Leur, de plaats waar Emma en Eva wonen. Vanuit hun woonkamer worden de vensters geopend waarmee je een beeld- en geluidverbinding krijgt. Met zun allen, inderdaad.

Een doorsnee systeem, laptop of tablet zal in de meeste gevallen prima functioneren. Zelfs de meeste slimme telefoons kunnen het.

Moet je daarvoor van alles installeren? Nee, vrijwel zeker niet. Vanaf een uur of zeven - ja, nog ff wachten dus - klik je op deze link. Je kijgt de suggestie om Teams op je systeem te installeren (wat op zich geen heisa is), maar in de meeste browsers kun je ook direct naar T-Etten gaan.

De rest zou vanzelf moeten gaan.
Zorg wel dat je camera en microfoon openstaan, okee?

Tot straks!

Hartelijks,
Emma & Eva
T-Etten
All great truths begin as blasphemies. (George Bernard Shaw)