TG040 middagactiviteit 7 januari 2023

Werkstuk? Interview? Evenement? Hier kun je je vragen en verzoeken kwijt zonder je te registreren (plaatsing na goedkeuring moderatoren).
José Meinema
Gast

TG040 middagactiviteit 7 januari 2023

Bericht door José Meinema »

Zaterdag 7 januari gaat TG040 de plomp in: we gaan zwemmen. Of gewoon nat worden, want baantjes trekken mag. Moet niet: je kunt ook bubbelen of opwarmen in de stoomcabine. Of je houd je badpak droog en buurt wat met anderen.
Tis een stukje van Eindhoven, maar we gaan naar subtropisch zwembad Dommelslag in Pelt. (van Eindhoven gezien een stukje recht naar beneden).
Badderen kan heerlijk ontspannend zijn, dus we nemen er deze keer lekker de tijd voor: vanaf 13:30 het nat in tot 17:00. Het is een transvriendelijk bad dus ben niet bang om jezelf eens in een kleurrijk badpak te steken. Als je niet wilt zwemmen, maar wel mee wilt supporteren: dat kan in hun aangrenzende toeschouwersbar.
Tip: het is natuurlijk een zwembad dus ik ga ervan uit dat er wat chloor in het water zit. Hou hiermee evt rekening met je haarwerk.
Na het natte gedeelte komt het eetgedeelte en rijden we een stukje terug naar Eindhoven om rond 17:30 in eetcafé De Hutten te Lommel (Luikersteenweg 626) te gaan eten. Van deze nog-net buitenlandse versnapering rijden we door omhoog naar de altijd weer gezellige contactavond.
Wellicht vind je het fijn / gezellig om te carpoolen. Spreek elkaar gerust aan hieronder; bied je rit aan of vraag of je mee kunt rijden. Je kunt ook om 13:00 bij het wijkgebouw Genderdal zijn om bij iemand in de auto te springen voor onderweg-kletspraat vooraf…
Ga je mee? Als je mee wilt eten moet je het tijdig laten weten i.v.m reserveren. Groetjes José Meimema