online kleding kopen

Make-up, kleding, en zo voort
Alex
Berichten: 6
Lid geworden op: 08 mar 2023, 22:02
Gender: Trans FtM
Voornaamwoorden: hij/hem

online kleding kopen

Bericht door Alex »

hoi allemaal

Ik probeer meer kleding te kopen waar ik mij prettig in voel maar ik heb best wat moeite met dingen vinden. Ik heb zowel fysiek als online gekeken maar ik vind fysiek winkelen niet heel prettig. Ik word snel dysforisch met kleding passen en ik ben nou ook niet echt zo'n fan van het winkelpersoneel dat hun ongevraagde mening constant laat weten. Ik wou eerst kleding via shein kopen maar ik heb uiteindelijk besloten dat niet te doen omdat ik er best wel veel slechte dingen van heb gehoord.

wat ik fijn aan shein vond is dat je de afmetingen van de kleding per maat kon betalen, ze hadden per kleding-stuk een aparte maattabel. veel webshops hebben gewoon een algemene maattabel die geen rekining houd met hoe dat individuele stuk valt. Weet iemand toevallige een andere webshop waar je makkelijk informatie over de maat van de kleding kan vinden.

Hebben jullie verder nog tips? winkels die jullie fijn vinden? bepaalde modellen of filters die jullie graag gebruiken? goede merken?
Maartje-nb
Berichten: 132
Lid geworden op: 30 mei 2022, 23:28
Gender: Non-binair
Voornaamwoorden: hen/hun/die/diens/haar

Re: online kleding kopen

Bericht door Maartje-nb »

Hey, hey,
Toevallig vandaag stradivarius ontdekt. Een winkel waar ik nog nooit wat heb gekocht, maar ik nu bij de unisex afdeling wel hele toffe dingen zag. Ze hebben daar een hele duidelijke maat tabel . Stellen ze je een aantal vragen : lengte gewicht leeftijd etc… en dan rolt er een maat uit. Super makkelijk. Moet je stijl natuurlijk zijn. Zelf houd ik er van om elke wat jeugdiger te kleden, dus je moet even kijken of je dat wat vindt.
Bij het begin even uittesten met maten, of vb een L en een xl bestellen of een maat 40 of 42 bestellen en dan gewoon uitproberen en de ander weer terug sturen. Dan weet je voor in het vervolg wat je maar is.
Groetjes Maartje