T-Nederland Transgendervereniging T-Nederland
T-Nederland aanmelden als forumlid
 

Aanmelden voor het forum

De aanmeldpagina wijst eigenlijk de weg vanzelf, maar een paar tips kunnen helpen.

 • Kies een logische forumnaam
  Je forumnaam hoeft niet exact gelijk te zijn aan je gewone (nick)naam. Maar als je als forumnaam NieuweLente kiest en je wilt eigenlijk aangesproken worden als Zomer zal dat nogal eens mis gaan.
 • Schrijf een serieuze motivatie
  Dat hoeft echt geen levensgeschiedenis te worden, het gaat er alleen om dat team beheer kan zien dat je serieus bent in je beweegredenen. Een motivatie als "Ik wil meer weten" gaat je bijvoorbeeld niet binnen brengen.
 • Proefperiode
  Sommige delen van het forum zijn niet direct beschikbaar voor nieuwe leden. Er zijn meerdere voorwaarden die eigenlijk in het kort samen te vatten zijn: houd je aan onderstaande afspraken. Dan zie je op een bepaald moment ook de verborgen delen van het forum.
 • Overeenkomst
  Als je besluit forumlid te worden sluit je daarmee een overeenkomst. Die houdt in dat je akkoord gaat met onderstaande afspraken.

Afspraken

Hoewel beheerders en moderatoren van T-Nederland zullen proberen om alle laakbare berichten uit dit forum te weren, is het voor hen niet altijd mogelijk om alle berichten (spoedig na plaatsing) te bekijken. Alle bijdragen komen voor rekening van de schrijvers ervan, en geen van de initiatoren, sponsors of het beheer van T-Nederland kunnen voor de inhoud van berichten verantwoordelijk worden gehouden.

Wangedrag van welke aard ook zal in eerste instantie een waarschuwing opleveren van een van de moderatoren. Forumbeheer kan daarnaast besluiten het betreffende bericht aan te passen, te verplaatsen of zelfs te verwijderen. Bij de tweede keer dat wangedrag van de betreffende gebruiker wordt geconstateerd, wordt deze voor bepaalde tijd verbannen van het forum. Bij een derde constatering van wangedrag wordt de gebruiker voor onbepaalde tijd verbannen.

Behalve onderstaande regels dien je te voldoen aan verzoeken van forumbeheer. Daaraan geen gevolg geven of er niet op te reageren wordt ook beschouwd als wangedrag waarop bovenstaande sancties van toepassing zijn.

Basisregels
Ieder nieuw lid stelt zich voor in het daarvoor bedoelde topic "persoonlijke introducties";
Vrijheid van meningsuiting betekent niet dat je iemand mag beledigen.

Regel 1: Respect
Persoonlijke aanvallen in welke vorm dan ook zijn niet toegestaan. Als een persoonlijke aanval zal ook worden beschouwd het als onjuist bestempelen van gedachten, meningen en (vooral) gevoelens van andere personen. Breng je mening vriendelijk of op z'n minst beleefd.

Regel 2: Kies de juiste plek
Zet je bijdrage op de juiste plek. Plaats je introductie bijvoorbeeld niet onder Algemeen of onder iemand ander's intro. Ook het dubbel plaatsen (of met een geringe afwijking) van je bijdrage zal tot ingrijpen van forumbeheer leiden.

Regel 3: Blijf vooral jezelf
Doe jezelf niet voor als iemand anders. Zelfs indien je inlogt met een ander IP-nummer zul je vroeg of laat worden doorzien en volgt een permanente ban.

Regel 4: Houd je aan de wet
Uitingen waarop de wet sancties stelt (of regels met kracht van wet) zijn niet toegestaan. Forumbeheer kan daardoor in problemen raken en dit zal dan ook niet worden getolereerd.

Regel 5: Houd het beschaafd
Voor 'inhoud voor volwassenen', in beeld of geschrift zijn voldoende websites en andere fora te vinden. Op T-Nederland geen porno of vergelijkbare inhoud dus.

Regel 6: Houd het vreedzaam
Wees behoedzaam met onderwerpen als religie en politiek. Virtuele veldslagen zullen in een vroeg stadium worden beëindigd, al dan niet in combinatie met een ban.

Regel 7: Geen commercie
Spullen kunnen worden aangeboden in de rubriek Vraag en Aanbod, zolang hier geen commerciële belangen meespelen. Commerciële aanbiedingen kunnen in een separate rubriek worden opgenomen in overleg met forumbeheer. Dergelijke bijdragen zullen niet in alle gevallen kosteloos zijn.

 
1e vrijdag:
7 juni 2024
Locatie Te Pas
Daarna
5 juli 2024
 
2e woensdag:
8 mei 2024
Locatie Breda (besloten)
Daarna:
12 juni 2024
 
3e vrijdag:
17 mei 2024
GEEN
T-BREDA
!
Daarna
SamSam Breda
21 juni 2024
 
Depressie en zelfmoord ofwel suïcide komt zeker ook onder transgender mensen voor. Voor forumleden wordt er in hulp voorzien.
 
 
T-Nederland T-Nederland is gevestigd in Etten-Leur — klik hier om een bericht te sturen