T-Nederland Transgendervereniging T-Nederland
T-Nederland Betrokken bij transgender
 
Direct betrokken bij een transgender mens?

Dat kan behoorlijk schrikken zijn. In de meeste gevallen komt het nogal onverwacht. Schrik, angst, boosheid zelfs. Heel menselijk. Je vraagt je van alles af. Is het een fase? Heb ik haar verkeerd opgevoed? Of hem?
Natuurlijk zijn er enorme verschillen tussen partners van transgenders. Tussen alle direct betrokkenen. Er zijn echter wel degelijk veel overeenkomsten. Zoals: met wie kan ik hierover praten? Wie begrijpt wat ik voel? Wie heeft hier ervaring mee?

Een inmiddels beroemde uitdrukking:

      Mijn partner zit op de sneltrein, maar ik op de stoptrein!

Op het forum van T-Nederland zijn meer partners en direct betrokkenen aanwezig. Hun aantal neemt toe en het is tijd dat zij een eigen plek krijgen. Drie plekken feitelijk. Eén plek is zelfs verboden toegang voor 'gewone' forumleden. Een plek waar ook je transgender zoon/dochter, je vrouw/man niet kan meelezen.

Het betrokkenendeel van T-Nederland is bestemd voor partners en eerstegraads betrokkenen. Partner, vader, moeder, zus, broer, en zo voort. Ben je een zeer meelevende buur dan ben je op het forum eventueel welkom als gast, maar niet als direct betrokkene.

Bij de aanmelding wordt een motivatie gevraagd. Neem dat serieus. Twee woorden volstaat niet, maar een lang verhaal kan daarna. Na toelating wordt er ook van je gevraagd een introductietekst te schrijven.

Klik hier om je aan te melden. Kies 'Betrokkene'.

LET OP
datums in maart/april 2020 komen deels te vervallen.

Aan virtuele oplossingen wordt gewerkt!

 

10 apr 2020
en daarna
8 mei 2020)

 
22 apr 2020
(en daarna
20 mei 2020)
 
24 apr 2020
(en daarna
22 mei 2020)
 
Zelfmoord ofwel suïcide komt ook onder transgenders voor. Voor forumleden wordt er in preventie en hulp voorzien.
 
 
T-Nederland T-Nederland is gevestigd in Etten-Leur — klik hier om een bericht te sturen