T-Nederland Transgendervereniging T-Nederland
T-Nederland Lezingen / workshops
 
 
 
 
 

T-Nederland krijgt regelmatig verzoeken om lezingen te organiseren en geeft daar met enthousiasme gevolg aan.

Lezingen, workshops of andere vormen van informatieve optredens worden in de regel verzorgd door twee van onze actieve leden: Emma & Eva. Zij hebben hun transitie in nauwelijks met elkaar vergelijkbare omstandigheden beleefd en hebben beide hun eigen unieke kijk op "het traject" dat elke transgender op zijn of haar eigen manier moet doormaken en ervaren.

Publieksvragen
Geen vraag is teveel. Zelfs "de vragen die niet gesteld mogen worden" worden vriendelijk beantwoord. Persoonlijke ervaringen van genodigden kunnen desgewenst deel uitmaken van de avond.

Maatwerk
In alle gevallen betreft het maatwerk. Een droge lezing zonder interactie met de genodigden is allerminst de bedoeling. De avond zal gevarieerd zijn en aangepast worden aan de reacties van de aanwezigen. Een van de mogelijkheden is de avond in meerdere of mindere mate een entertaining karakter te geven.

Wat u niet hoeft te verwachten is een boek of iets dergelijks. Emma & Eva komen alleen hun kennis en ervaringen brengen. Zij komen niet om een verkooppraatje te houden.

Kosten
Voor lezingen, workshops en dergelijke heeft T-Nederland geen vast tarief. In overleg met uw organisatie zal een vergoeding worden vastgesteld. Dit kan in bijzonderen gevallen nihil zijn.
Wel zullen reis- en (wanneer van toepassing) verblijfkosten in rekening worden gebracht.

Locaties
Op het moment van publiceren is de actieradius voor het verzorgen van themasessies, lezingen, workshops en entertainment beperkt tot het midden en zuiden van Nederland en het noordelijk deel van Vlaanderen.

LET OP
datums in maart/april 2020 komen deels te vervallen.

Aan virtuele oplossingen wordt gewerkt!

 

10 apr 2020
en daarna
8 mei 2020)

 
22 apr 2020
(en daarna
20 mei 2020)
 
24 apr 2020
(en daarna
22 mei 2020)
 
Zelfmoord ofwel suïcide komt ook onder transgenders voor. Voor forumleden wordt er in preventie en hulp voorzien.
 
 
T-Nederland T-Nederland is gevestigd in Etten-Leur — klik hier om een bericht te sturen