T-Nederland Transgendervereniging T-Nederland
T-Nederland Lezingen / workshops
 
 
 
 
 

T-Nederland krijgt regelmatig verzoeken om lezingen te organiseren en geeft daar met enthousiasme gevolg aan.

Lezingen, workshops of andere vormen van informatieve optredens worden in de regel verzorgd door twee van onze actieve leden: Emma & Eva. Zij hebben hun transitie in nauwelijks met elkaar vergelijkbare omstandigheden beleefd en hebben beide hun eigen unieke kijk op "het traject" dat elke transgender op zijn of haar eigen manier moet doormaken en ervaren.

Publieksvragen
Geen vraag is teveel. Zelfs "de vragen die niet gesteld mogen worden" worden vriendelijk beantwoord. Persoonlijke ervaringen van genodigden kunnen desgewenst deel uitmaken van de avond.

Maatwerk
In alle gevallen betreft het maatwerk. Een droge lezing zonder interactie met de genodigden is allerminst de bedoeling. De avond zal gevarieerd zijn en aangepast worden aan de reacties van de aanwezigen. Een van de mogelijkheden is de avond in meerdere of mindere mate een entertaining karakter te geven.

Wat u niet hoeft te verwachten is een boek of iets dergelijks. Emma & Eva komen alleen hun kennis en ervaringen brengen. Zij komen niet om een verkooppraatje te houden.

Kosten
Voor lezingen, workshops en dergelijke heeft T-Nederland geen vast tarief. In overleg met uw organisatie zal een vergoeding worden vastgesteld. Dit kan in bijzonderen gevallen nihil zijn.
Wel zullen reis- en (wanneer van toepassing) verblijfkosten in rekening worden gebracht.

Locaties
Op het moment van publiceren is de actieradius voor het verzorgen van themasessies, lezingen, workshops en entertainment beperkt tot het midden en zuiden van Nederland en het noordelijk deel van Vlaanderen.


T-Etten...?

T-Etten is virtueel. Gewoon op je beeldscherm dus.

Klik hier
op 24 april, vanaf 19.00u om gezellig mee te doen...

of, wie weet.
ook nu...?


LET OP
datums in april 2020 zijn geannuleerd.

 
Kan even niet, zie T-Etten hierboven
 

Kan even niet, zie T-Etten hierboven

 
Wordt via groepsapp bekendgemaakt
 
Zelfmoord ofwel suïcide komt ook onder transgenders voor. Voor forumleden wordt er in preventie en hulp voorzien.
 
 
T-Nederland T-Nederland is gevestigd in Etten-Leur — klik hier om een bericht te sturen